نماد سایت شتاب دهنده اکتا

جذب سرمایه بهتر است یا سرمایه شخصی؟

جذب سرمایه بهتر است یا سرمایه شخصی؟

یکی از موضوعات پرچالش استارتاپ ها پس از طراحی ایده خلاقانه متناسب با نیاز روز، بحث درباره مراحل جذب سرمایه استارتاپ است. چراکه بدون سرمایه‌گذاری، راه‌اندازی کسب‌وکار استارتاپی متوقف می‌شود؛ به همین دلیل شما به دو صورت شخصی و همچنین جذب سرمایه‌گذار از طریق مختلف می‌توانید به کسب‌وکار خود رونق ببخشید که ما در این مقاله به اینکه جذب سرمایه بهتر است یا سرمایه شخصی، خواهیم پرداخت. پس در ادامه مطلب با شتاب دهنده اکتا همراه باشید.

شتاب دهنده ها راهی برای تامین سرمایه

استارتاپ ها برای موفقیت نیاز به سرمایه‌گذاری دارند که این امر ممکن است برای افراد صاحب ایده‌ای که سرمایه کافی ندارند کمی تلخ به نظر برسد. البته در این زمینه جای هیچ‌گونه نگرانی نیست. چراکه اگر شما ایده نوآورانه‌ای را برای راه‌اندازی استارتاپ داشته باشید، به‌راحتی می‌توانید از طریق مختلف از جمله شتاب دهنده ها سرمایه موردنیاز خود را تأمین کرده و از این طریق کسب‌وکار خود را راه‌اندازی کنید و درصدی از سهام شرکت را بسته به تأمین مالی و حمایت‌های مادی و معنوی به شتاب دهنده ها اختصاص دهید. عملاً از این طریق شما می‌توانید با یک تیر، دو نشان بزنید؛ هم ایده خود را عملیاتی کنید و هم از منابع، امکانات و آموزش‌های شتاب دهنده اکتا استفاده کنید.

روش‌های زیادی برای تأمین مالی استارتاپ ها برای راه‌اندازی و عنوان مراحل جذب سرمایه استارتاپ وجود دارد که شاید بهترین گزینه برای استارتاپ های تازه‌کار استفاده از سرمایه شخصی باشد. چراکه سرمایه‌گذاران بیشتر به‌دنبال کسب سود هستند. به همین دلیل به هنگام سرمایه‌گذاری روی استارتاپ های نوپا ریسک نمی‌کنند. در چنین حالتی کارفرما یا صاحب ایده مجبور می‌شود از طریق سرمایه شخصی ایده خود را دنبال و آن را عملیاتی کند. البته ناگفته نماند که کارفرمایان با داشتن ایده و برنامه قوی می‌توانند از طریق شتاب دهنده اکتا سرمایه موردنیاز خود را تأمین کنند و از آموزش‌ها و حمایت‌های مادی و معنوی آن بهره‌مند شوند.

جذب سرمایه بهتر است یا سرمایه شخصی؟

زمانی که کارفرمایان از جیب خود برای استارتاپ خود سرمایه‌گذاری کنند، به آن سرمایه‌گذاری شخصی گفته می‌شود. نکته‌ای که در روش سرمایه‌گذاری شخصی وجود دارد این است که الزاماً پول نباید از طریق کارفرما یا شخص صاحب ایده تأمین شود. چراکه کارفرما می‌تواند این سرمایه را از راه‌های مختلف همچون دوستان و آشنایان به‌صورت قرض، شراکت و موارد دیگر تأمین کند و با استفاده از سرمایه‌ای که به دست می‌آورد، استارتاپ خود را اجرایی کند. البته در روش سرمایه‌گذاری شخصی فرد باید طوری ایده‌پردازی کند که نیاز به سرمایه آنچنانی نداشته باشد. چراکه در سرمایه‌گذاری شخصی برای استارتاپ، سرمایه کارفرما محدود است، ولی چنانچه فرد صاحب ایده به‌دنبال ایجاد یک استارتاپ بزرگ با سرمایه هنگفت است، باید سرمایه خود را از طریق استارتاپ استودیو اکتا یا سایر شتاب دهنده ها تأمین کند. بسته به سرمایه‌ای که کارآفرین دارد می‌تواند برای ایده خود تبلیغات و بازاریابی را نیز انجام دهد و برای آن نیز سرمایه تأمین کند و تمامی مراحل کسب‌وکار استارتاپی خود، از طرح ایده تا عملیاتی کردن را انجام دهد. با جذب سرمایه از استارتاپ استودیو اکتا و سایر مراکز سرمایه‌گذار همچون سرمایه‌گذاری فرشته، سرمایه‌گذاران خطرپذیر و … می‌تواند تمامی مراحل تأمین سرمایه، دفتر کار، منابع، امکانات، آموزش، تبلیغات و بازاریابی را از طریق این مراکز انجام دهد و از تجربیات آن‌ها برای موفقیت استارتاپ خود استفاده کند.

استفاده از سرمایه شخصی

تحقیقات انجام‌شده روی استارتاپ ها نشان می‌دهد که استارتاپ هایی که از طریق سرمایه شخصی شروع به کار می‌کنند، سریع‌تر به موفقیت دست می‌یابند. چراکه پیچ‌وخم جذب سرمایه‌گذار را ندارند و چون کار شخصی است نهایت تلاش خود را می‌کنند. مشکلی که در زمینه استفاده از سرمایه شخصی برای استارتاپ ها وجود دارد این است که فرآیند استفاده از سرمایه شخصی به دلیل نحوه تأمین، ممکن است زمان‌بر و کند پیش برود. چراکه در بیشتر مواقع افراد سرمایه آنچنانی ندارند و نمی‌توانند کارها را به‌سرعت به پیش ببرند. از سوی دیگر در حال حاضر سرمایه افراد نقد نیست. چراکه دارایی افراد را خانه، ماشین، طلا و … تشکیل می‌دهد که برای تبدیل آن به پول نقد پروسه‌ای لازم است که ممکن است زمانبر باشد و هر چه زمان طولانی شود، بالطبع برای استارتاپ زیان‌آور است.

اگر کارآفرین بتواند با استفاده از سرمایه شخصی استارتاپ خود را به پیش ببرد، در ادامه راه می‌تواند از طریق شرکتهای شتاب دهنده اقدام کند. چراکه در چنین حالتی بسته به پیشرفت کار سرمایه‌گذاران تمایل بیشتری برای سرمایه‌گذاری نشان می‌دهند. چراکه شما یک ایده خام را پیش سرمایه‌گذار نمی‌گذارید، بلکه یک ایده نوآورانه را که بخشی از پروسه آن را از طریق سرمایه شخصی طی کرده‌اید به سرمایه‌گذار نشان می‌دهید و از این طریق انگیزه سرمایه‌گذار را برای سرمایه‌گذاری بالا می‌برید. برای شروع استارتاپ نوین خود می‌توانید از طریق شرکت شتاب دهنده اکتا اقدام کنید و از ابتدای شروع فکر تا عملیاتی کردن همراه تیم اکتا باشید.

چه زمانی می توانیم سرمایه گذار جذب کنیم؟

نکته‌ای که به هنگام شروع هر نوع استارتاپی از روی فکر و ایده خلاقانه اهمیت دارد این است که شما باید برای ایده خود زمان و تلاش زیادی بگذارید تا بتوانید ایده خود را عملیاتی کنید و تا زمانی که خودتان را باور نکنید نمی‌توانید سرمایه‌گذار را جذب کنید. توجه داشته باشید که با تلاشی که سرمایه‌گذاران از شما می‌بینند خودبه‌خود جذب شما می‌شوند. چراکه سرمایه‌گذار تلاش شما را می‌بیند و به آن ارج می‌نهد و بی‌درنگ سرمایه‌گذاری می‌کند. استارتاپ استودیو اکتا تیمی از افراد صاحب ایده و کارفرمایان را دور هم گرد آورده است که با کمک هم به تولید ایده‌های استارتاپی می‌پردازند. بنابراین اگر شما هم فرد ایده‌پردازی هستید، می‌توانید با ما در شتاب دهنده اکتا همکاری کنید.

در جذب سرمایه‌گذار همانطور که از نامش پیداست شما باید برای راه‌اندازی استارتاپ خود به‌دنبال سرمایه‌گذار باشید. در این مرحله کار شما کمی سخت است. چراکه سرمایه‌گذاران نسبت به استارتاپ های خام ریسک کمتری می‌کنند. بنابراین شما باید ایده‌ای را طراحی کنید که بتوانید سرمایه‌گذار را جذب کنید. برای جذب سرمایه‌گذار می‌توانید از طریق شرکت های شتاب دهنده ها اقدام کنید. در جذب سرمایه‌گذار و سرمایه شخصی برای استارتاپ چون در جذب سرمایه هزینه‌های شما از طریق بیرون و استارتاپ استودیو اکتا تأمین می‌شود، شما باید بخشی از سهام خود را در اختیار سرمایه‌گذاران قرار دهید. ولی در سرمایه شخصی تمام سود سهام و مدیریت آن دست خودتان است که شما بسته به منابع خود می‌توانید از سرمایه‌گذار کمک بگیرید یا خود به طریق شخصی استارتاپ نوین خود را راه‌اندازی کنید. با تمام این تفاسیر به نظر شما برای استارتاپ جذب سرمایه بهتر است یا سرمایه شخصی؟

نکاتی در ارتباط با جذب سرمایه و سرمایه شخصی

  1. در سرمایه شخصی کارها سریع‌تر پیش می‌رود و تمامی عواید حاصل از استارتاپ به جیب خودتان می‌رود.
  2. در جذب سرمایه از طریق شرکت‌های سرمایه‌گذار شما بدون آنکه هزینه‌ای را تقبل کنید، می‌توانید ایده خود را راه‌اندازی و از آن کسب درآمد کنید.
  3. در سرمایه شخصی شما به‌راحتی و بدون جلب نظر دیگران می‌توانید استارتاپ خود را راه‌اندازی کنید، ولی در جذب سرمایه شما باید به‌گونه‌ای ایده خود را طراحی کنید که بتوانید نظر سرمایه‌گذار را جلب کنید.
  4. با جذب سرمایه از طریق شتاب دهنده اکتا شما می‌توانید از حمایت‌های مادی و معنوی آن برخوردار شوید.
  5. در مراحل جذب سرمایه استارتاپ ، استارتاپ استودیو اکتا از صفر تا صد راه‌اندازی استارتاپ از شما حمایت و پشتیبانی می‌کند.

سخن پایانی

شرکتهای استارتاپی برای راه‌اندازی نیاز به سرمایه دارند که این سرمایه از طرق مختلف تأمین می‌شود. اگر فردی خود دارای سرمایه کافی برای راه‌اندازی استارتاپ باشد، می‌تواند سرمایه موردنیازش را تأمین کند. در غیر این صورت می‌بایست از طریق شرکتهای سرمایه‌گذاری اقدامات لازم را انجام داده و موافقت آنها را برای سرمایه‌گذاری جذب کند که در این بین، استفاده از سرمایه شخصی راه موفقیت سریع را برای شما هموار می‌کند و جذب سرمایه‌گذار دغدغه‌های مالی شما برای تأمین سرمایه را برطرف می‌کند. برای این منظور می‌توانید با شتاب دهنده اکتا تماس بگیرید و از حمایت‌های مادی و معنوی آن بهره‌مند شوید. ما در شرکت شتاب دهنده اکتا بسیار خرسند می‌شویم اگر بتوانیم برای موفقیت کسب‌وکار استارتاپی شما کاری انجام دهیم.

 

5/5 - (1 امتیاز)
خروج از نسخه موبایل