نماد سایت شتاب دهنده اکتا

چه زمانی از کار دست بکشیم

چه زمانی از کار دست بکشیم

در طول دو دهه گذشته حضور افراد در جمع تیم‌های استارتاپی و شرکتهای شتاب دهنده افزایش چشمگیری داشته است. استارتاپ ها راه پر پیچ‌وخمی را برای رسیدن به موفقیت طی می‌کنند که در این میان برخی استارتاپ ها به موفقیت دست پیدا کنند که در این میان برخی دیگر نیز شکست را تجربه می‌کنند. به همین دلیل زمان دست کشیدن از کسب‌وکار استارتاپی بسیار مهم است. ما در این مقاله به اینکه چه زمانی از کار دست بکشیم خواهیم پرداخت. پس در ادامه مطلب با شتاب دهنده اکتا همراه باشید.

چه زمانی از کار دست بکشیم

حضور یا ایجاد یک استارتاپ موفق حس خوشایندی را به آدمی دست می‌دهد، طوریکه برخی افراد برای ایجاد ایده استارتاپی خود قید کارمند بودن و حضور در یک شرکت بزرگ را می‌زنند. چراکه حضور در یک استارتاپ جذابیت‌های خاص خودش را دارد. به همین طی دو دهه گذشته گسترش استارتاپ ها رشد چشمگیری داشته است که افق روشنی را پیش روی کارفرمایان و شرکت‌های شتاب دهنده برای موفقیت و رشد استارتاپ ها قرار می‌دهد.

در کسب کار استارتاپی توجه داشته باشید که ایجاد استارتاپ همیشه با موفقیت همراه نیست و احتمال شکست پروژه استارتاپی در هر مرحله‌ای وجود دارد؛ به همین دلیل پس از طراحی و خلق ایده نحوه اجرا، حضور و حتی استخدام افراد نقش مهمی در بهبود و موفقیت کسب‌وکار استارتاپی ایفا می‌کند. اگر شما عضوی از یک استارتاپ هستید به‌محض مشاهده علایمی مبنی بر عدم فعالیت درست بدون برنامه‌ریزی و مدیریت نامناسب و عدم اطمینان نسبت به موفقیت استارتاپ و قطع امید از آن می‌توانید دست از کار بکشید و گروه استارتاپی را ترک کنید. البته ترک گروه آخرین راهکار به شمار می‌رود که شما بسته به موارد زیر می‌توانید دست از کار بکشید.

نقش نداشتن در تصمیم‌گیری

مدیریت کسب‌وکار استارتاپی در شتاب دهنده بلاکچین با خرد جمعی و تلاش مضاعف اعضای گروه برای بهبود وضعیت استارتاپ با بهره‌گیری از مشاوره‌های مداوم میان اعضای گروه و مدیران بخش‌های مختلف انجام می‌شود، در صورت عدم استفاده از خرد جمعی و مشاوره مدیریت کسب‌وکار استارتاپی با مشکل مواجه می‌شود. در واقع یکی از اشتباهات رایج کارفرمایان و مؤسسان شرکتهای استارتاپی عدم استفاده از خرد جمعی و مشاوره است که گاها بدون در نظر گرفتن و کمک اعضا دیگر تصمیماتی را اتخاذ می‌کنند طوریکه اعضای نقشی در تصمیم‌گیری ندارند و صرفاً امور محوله را بدون پرسش و پاسخ انجام می‌دهد. به‌طور مثال زمانی که شما به‌عنوان یکی از مدیران اجرایی در استارتاپ استودیو چیست فعالیت می‌کنید اگر هیچ نقشی در تصمیم‌گیری نداشته باشید کار کردن شما هیچ ثمری ندارید که این امر به نوبه خوبه به اعتبار شما لطمه وارد می‌کند که برای این منظور شما می‌توانید دست از کار بکشید.

یک مدیر موفق استارتاپ در شتاب دهنده اکتا به‌طور مداوم برای کسب موفقیت با سایر مدیران جلسات مختلف هم‌اندیشی برگزار می‌کند. بیشتر مدیران استارتاپ ها پس از جلسات هم‌اندیشی تصمیات مهمی را پس از جلب نظر سایر اعضا و مدیران اتخاذ می‌کنند که این امر به نوبه خود علاوه بر کارایی سازمان باعث می‌شود تا مدیران اجرایی احساس مسئولیت و نقش‌آفرینی در پروژه‌های استارتاپی کنند و با جدیت به کار خود ادامه دهند و به این بیاندیشند که فعالیت آنها نقشی مهم در موفقیت استارتاپ دارد.

عدم تولید محصول یا خدمت در شرکت استارتاپی دارای نام

بسیاری از شرکتها صرفاً دارای نام تجاری و بدون محصول هستند که این امر در نگاه اول شاید کمی عجیب به نظر برسد ولی با یک سرج ساده می‌توانید شرکتهایی اینچنینی را مشاهده کنید. وجود چنین شرکتهای که هیچ‌گونه سودمندی ندارند باعث نگرانی اعضای گروه از آینده شغلی‌شان می‌شود که در صورت بروز چنین حالتی می‌بایست دست از کار بکشید. چراکه زمانی که شرکت دارای نام است ولی محصولی را تولید نمی‌کند نمی‌تواند بر مخاطب خود اثر بگذارد لذا مخاطب هدفی ندارد و فعالیت بی‌حاصلی را انجام می‌دهد. این شرکت‌ها پس از گذشت مدت‌زمان اندکی ورشکسته و شکست می‌خورند که این امر بیشتر به خاطر عدم برنامه‌ریزی درست در کنار بازاریابی نامناسب است که آینده‌ای برای رقابت در بازارهای مختلف ندارد. برای حضور در یک پروژه استارتاپی در شتاب دهنده بلاکچین می‌بایست تصویر روشنی از کار، محصول و خدمت شرکت ارائه کنید و زمانی که خبری از محصول یا خدمت سودمند در استارتاپ نیست بهتر است دست از کار بکشید که منطقی‌ترین گزینه به شمار می‌رود.

عدم ارتقای سازمانی در استارتاپ

آدمی از روی فطرت همیشه به دنبال موفقیت و افزایش رتبه خود است که در حوزه اشتغال و کار نیز این امر صادق است؛ به همین دلیل ارتقای سازمانی انگیزه فرد را برای کار و رسیدن به موفقیت افزایش می‌دهد. عدم توجه به عملکردهای مثبت نیروهای سازمانی سرخوردگی آن‌ها نسبت به پروژه‌های استارتاپی را به همراه دارد. در صورت عدم توجه به ارتقای سازمانی در شرکت‌های استارتاپی و استارتاپ استودیو چیست باید دست از کار بکشید که امری منطقی به شمار می‌شود. چراکه یک نیروی سازمانی در طول زمان به دنبال بهبود و ارتقای وضعیت کاری خود است که ادامه فعالیت در شرکتی که به این نکته مهم توجه نمی‌کند بسیار دشوار به نظر می‌رسد؛ عدم توجه به ارتقای رتبه سازمانی نشان می‌دهد که مدیران تلاش و کوشش شما برای موفقیت سازمان را نادیده می‌گیرند که این عامل خود در درازمدت باعث سرخوردگی شما می‌شود. نکته‌ای که در ارتباط با ارتقای سازمانی وجود دارد این است که شما در صورت عدم عملکرد مثبت نباید توقع ارتقای شغلی داشته باشید و تنها ارتقای سازمانی برای افرادی است که عملکرد درخشانی دارند که عملکرد آنها نقش مهمی در بهبود کسب‌وکار استارتاپی ایفا می‌کند، با ارتقای سازمانی چنین افرادی انگیزه و تلاش آنها دو برابر می‌شود طوریکه هم سازمان و هم خود فرد از این ارتقای سازمانی بهره می‌برد.

هیچ نوری برای بهبود وضعیت استارتاپ خود نمی‌بینید

زمانی که شما با همه تلاش و کوشش امیدی به آینده و بهبود وضعیت کسب‌وکار استارتاپی خود در شتاب دهنده بلاکچین نمی‌بینید بهتر است دست از کار بکشید و تغییر رویه دهید.

زمانی که مسیر را اشتباه می‌روید

در استارتاپ استودیو تولید محصول یا خدمت مناسب با نیاز مردم در کنار شناسایی بازار هدف و رقیبان نقش مهمی در موفقیت استارتاپ در شتاب دهنده اکتا ایفا می‌کند که البته عدم توجه به این موارد در کنار اشتباهات رایج مدیران باعث شکست استارتاپ می‌شود. زمانی که شما از دور به کسب‌وکار استارتاپی نگاه می‌کنید کار کردن در آن ساده به نظر می‌رسد ولی در واقع تولید محصول یا ارائه خدمت کار بسیار سختی است. در یک استارتاپ زمانیکه مشتریان شما پس از عرضه محصول آن را نپسندند و حاضر به پرداخت پول برای آن نشوند در واقع شما شکست‌خورده‌اید و راه را اشتباه رفته‌اید. چراکه نتوانسته‌اید بازار هدف و مشتریان خود را شناسایی کنید و درست اینجاست که باید دست از کار بکشید و جلوی تصمیمات اشتباه خود را بگیرید.

بلاتکلیفی در استارتاپ

چه زمانی از کار دست بکشیم؟ زمانی که شما در یک استارتاپ در بلاتکلیفی به سر می‌برید و دقیقاً نمی‌دانید چکار باید کنید بهترین زمان برای دست کشیدن از استارتاپ در شتاب دهنده به شمار می‌رود.

زمانی که هزینه از سود شما بیشتر است

در بیشتر مواقع فرد استارتاپ خود را راه‌اندازی می‌کند ولی در واقع هزینه بیشتر از سود دریافتی است که اگر این روند ادامه داشته باشد شما ورشکسته شوید، پس بهتر است تا دیر نشده دست از کار بکشید و با تصمیات درست و برآورد هزینه و سود دوباره شروع کنید. برای این منظور می‌توانید از طریق استارتاپ استودیو چیست ایده‌های استارتاپی خود را اجرایی کنید.

سخن پایانی

در این مقاله موضوع چه زمانی از کار دست بکشیم را بررسی کردیم.  در کسب‌وکار استارتاپی شکست و موفقیت دو روی یک سکه هستند که اگر با برنامه وارد نشوید و رقیبان خود را نشناسید و از شناسایی بازار هدف خود غافل شوید قطعاً با شکست مواجه می‌شوید و ناگزیر باید دست از کار بکشید و در تصمیات و مدیریت خود تجدیدنظر کنید. در یک استارتاپ مهم است که شما چه زمانی دست از کار بکشید؛ باید دقیق و منظم باشید و زمان درستی را برای خروج انتخاب کنید. برای ایجاد کسب‌وکار استارتاپی با ما در شتاب دهنده اکتا تماس بگیرید.

امتیاز دهید
خروج از نسخه موبایل