استارتاپ سازی, شتاب دهنده بلاکچین, مراحل جذب سرمایه استارتاپ

گریز از تهدیدها و بحران‌های اقتصادی

گریز از تهدیدها و بحران‌های اقتصادی

به هنگام بروز رکورد و بحران اقتصادی بیشتر کسب‌وکارهای استارتاپی با اختلالاتی روبرو رو می‌شوند که در این زمینه برخی از استارتاپ ها شکست را می‌پذیرند و برخی دیگر با بررسی روش‌های مختلف و برنامه‌ریزی درست دوران گریز از تهدیدها و بحران‌ها را سپری می‌کنند. چراکه بحران و رکورد دائمی وجود ندارد کما اینکه بحران‌های اقتصادی در بیشتر مواقع باعث رشد کسب‌وکارهای استارتاپی می‌شوند. کارآفرینان موفق در مواقع ضروری راهی را برای رشد و پیشرفت استارتاپ نوین خود پیدا می‌کنند. ما در این مقاله به گریز از تهدیدها و بحران‌های اقتصادی خواهیم پرداخت. پس در ادامه مطلب با شتاب دهنده اکتا همراه باشید.

گریز از تهدیدها و بحران‌های اقتصادی

استارتاپ ها هنگامیکه اقتصاد در حال رکورد است سعی می‌کنند سرمایه جذب کنند، در چنین حالتی سرمایه گذران خطرپذیر از استارتاپ ها گریزان می‌شوند. چراکه سرمایه‌گذاری در چنین وضعیتی یک ریسک بزرگ به شمار می‌رود، به همین دلیل بیشتر سرمایه گذران به سمت شرکت‌های باسابقه برای سرمایه‌گذاری سوق پیدا می‌کنند و شما را به هنگام چالش‌های اقتصادی تنها می‌گذارند. شتاب دهنده بلاکچین به هنگام بروز بحران‌های اقتصادی استارتاپ ها از شما حمایت و پشتیبانی می‌کند. چراکه هدف توسعه استارتاپ های نوین و نوپا با ایده خلاقانه متناسب با نیازها و مشکلات مردم است.

همانطور که می‌دانید به هنگام رکورد اقتصادی میزان فروش تا حدود زیادی کاهش پیدا می‌کند به همین دلیل استارتاپ ها با کاهش نقدینگی مواجه می‌شوند. در چنین حالتی اداره استارتاپ با مشکل روبرو می‌شود و استارتاپ ناگزیرند از حداکثر توان خود برای مقابله با بحران‌های اقتصادی استارتاپ ها استفاده کنند. نکته‌ای که کارفرمایان به هنگام بروز بحران‌های اقتصادی و برای گریز از تهدیدها باید به آن اهتمام داشته باشند این است که کنار آمدن با بحران‌های اقتصادی استارتاپ ها به‌نوبه خود فرصتی را در اختیار کارفرمایان قرار می‌دهد تا بتوانند به ایده‌های جدید دست پیدا کنند و شرکت‌های استارتاپی خود را در استارتاپ استودیو اکتا متحول و از عواید این تحول در بهبود کسب‌وکار استارتاپی خود در زمان حال و آینده استفاده کنند.

برای گریز از تهدیدها و بحران‌های اقتصادی کارفرمایان می‌توانید از راه‌حل‌های مختلفی به‌قرار زیر استفاده کنید.

ارزیابی میزان نقدینگی

ارزیابی میزان نقدینگی به شما کمک می‌کند تا بتوانید آن را به‌سادگی مدیریت کنید. در استارتاپ استودیو اکتا با مدیریت میزان نقدینگی می‌توانید بیشترین بازدهی را داشته باشید. با ارزیابی نقدینگی و میزان پیش‌فروش محصول خود می‌توانید از جریان نقدینگی خود اطلاعات کافی را دریافت کنید. اگر میزان نقدینگی شرکت شما در شتاب دهنده بلاکچین با میزان پیش‌بینی صورت گرفته نتواند هزینه‌های 12 ماه آتی را پوشش دهد باید آژیر خطر بحران اقتصادی استارتاپ را به صدا درآورد و این نخستین علامت رکورد و بحران اقتصادی به شمار می‌رود. پس با بررسی میزان نقدینگی می‌توانید درک درستی از بحران و راه‌های گریز از آن را پیش‌بینی کنید. برای جذب سرمایه می‌بایست مراحل جذب سرمایه استارتاپ را سپری کنید.

صرفه‌جویی و کاهش هزینه

صرفه‌جویی و کاهش هزینه

به هنگام گریز از تهدید و بحران‌های اقتصادی صرفه‌جویی و کاهش هزینه‌ها اقدامی اجباری و نخستین حربه برای گذر از بحران و رکورد به شمار می‌رود. برای این منظور بهتر است هزینه‌های اضافه‌ای را که برای بقای کسب‌وکار استارتاپی خود ضروری نمی‌دانید را حذف و در صورت لزوم برای صرفه‌جویی بیشتر مزایای کارکنان و کارمندان را قطع کنید. برای هزینه‌های ضروری خود درخواست وام کنید و از این وام برای تداوم سودآوری خود بهره ببرید و بسته به نوع فکر و ایده خود این دوران را مدیریت کنید و به این نکته توجه داشته باشید که ساحل آرام پس از گذر از طوفان حوادث حادث می‌شود.

افزایش قیمت

در شرایط بحران اقتصادی که شرایط خاصی را برای کسب‌وکارهای استارتاپی در شتاب دهنده اکتا ایجاد می‌کند شما می‌بایست برای بقا و کمبود سرمایه ناشی از بحران‌های اقتصادی قیمت کالا و خدمات خود را افزایش دهید و از این طریق خلاء های مالی خود را در برطرف کنید. در شرایط بحران اقتصادی استارتاپ بهتر است با فروش محصولاتتان پول به دست بیاورید و نقدینگی خود را افزایش دهید و از این طریق از فروپاشی شرکت استارتاپی خود جلوگیری کنید. به هنگام افزایش قیمت برای مشتریان خود شفاف‌سازی کنید و به این نکته توجه داشته باشید که افزایش ده درصدی کسی را ورشکسته نمی‌کند و مشتریانی که حامی شما هستند از شما حمایت و پشتیبانی می‌کنند تا شما بتوانید این دوران را سپری کنید. با افزایش قیمت و همچنین طی مراحل جذب سرمایه استارتاپ از شرکتهای مختلف می‌توانید با بحران اقتصادی پیش رو مقابله کنید.

از زیاده‌روی در ارائه خدمات بپرهیزید

منظور ما از زیاده‌روی در ارائه خدمات در استارتاپ استودیو اکتا حامی ایده‌های استارتاپی این است که اگر در دوران شکوفایی اقتصادی کسب‌وکار استارتاپی خدماتی را به‌صورت رایگان به مشتریان خود ارائه می‌دادید در شرکت بحران اقتصادی استارتاپ برای این خدمات از مشتریان خود درخواست وجه کنید و از این طریق بخشی از سرمایه موردنیاز خود را برای نفس کشیدن در این دوران سخت به دست بیاورید.

از مشتریان وفادار خود تقاضای پیش‌پرداخت کنید

هنگامی‌که از سرمایه خبری نیست و اقتصاد راکد دنبال می‌شود بزرگترین مشکل یک استارتاپ نوپا جریان نقدینگی است چراکه بدون نقدینگی عملاً ادامه حیات استارتاپ با مشکل مواجه می‌شود، در چنین حالتی تقاضای پیش‌پرداخت از مشتریان وفادار مشکل نقدینگی شما را تا حدودی مرتفع می‌کند. البته ناگفته نماند شتاب دهنده بلاکچین برای گریز از تهدیدها و بحران‌های اقتصادی استارتاپ ها در کنار شما خواهد بود و از شما حمایت و پشتیبانی می‌کند که می‌توانید با طی مراحل جذب سرمایه استارتاپ از حمایت‌های مالی شتاب دهنده بهره‌مند شوید.

به دنبال جذب سرمایه‌گذار باشید

زمانی که هوا طوفانی است و کشتی در حال غرق شدن است انتظار برای هوای آفتابی بیهوده است. چراکه این انتظار ممکن است به غرق شدن کامل کشتی قبل از هوای آفتابی بیانجامد، پس به هنگام بحران اقتصادی وقت خود را در کسب‌وکار استارتاپی تلف نکنید و از سرمایه گذران فعال جدید و قدیمی کمک بگیرید تا بتوانید کشتی طوفان‌زده را به ساحل آرام هدایت کنید. به هنگام جذب سرمایه‌گذار ممکن است رفتارهای ناخوشایندی را ببینید ولی دلسرد نشوید چراکه شما هدف بزرگتری دارید و برای رسیدن به هدف و بقای شرکت شما نیاز به جذب سرمایه دارید.

5 استارتاپ موفقی که در دوران رکورد اقتصادی متولد شدند

5 استارتاپ موفقی که در دوران رکورد اقتصادی متولد شدند

بیشتر استارتاپ ها با شروع بحران‌های اقتصادی ناگزیر شکست را می‌پذیرند و از بین می‌روند و این درواقع تلخ‌ترین قسمت استارتاپ ها در شتاب دهنده بلاکچین به شمار می‌رود. توجه داشته باشید که بیشتر استارتاپ ها با شروع بحران اقتصادی کسب‌وکار نوین خود را راه‌اندازی می‌کنند که نمونه‌های موفق آن در جهان بیشماراند. وجود نمونه‌های موفق استارتاپی در دوران بحران نباید شما را گمراه کند. برخی از کسب‌وکارهای استارتاپی که حاصل رکورد و بحران هستند عبارت‌اند از:

اینستاگرام(Instagram)

اینستاگرام در ابتدا یک برنامه عکاسی با گوشی بود که دو مهندس جوان به نام کوین سیستروم و مایک کرایگر آن را راه‌اندازی نمودند. این دو مهندس جوان با تلاش و کوشش تغییراتی را در طرح اولیه خود ارائه و آن را همچون یک اپلیکیشن ایجاد نمودند و برخی از برنامه‌های آن را حذف و برخی دیگر را به آن اضافه نمودند تا به حالت امروزی دربیاید. این برنامه در سال 2010 راه‌اندازی شد که در همان روز نخست توانست صد هزار کاربر را جذب کند. استارتاپ استودیو اکتا کمک می‌کند تا شما در هر شرایطی بتوانید ایده خود را راه‌اندازی کنید.

واربی پارکر(Warby Parker)

واربی پارکر در دوران رکورد بزرگ 2007 تا 2012 در سال 2010 راه‌اندازی شد. واربی پارکر درواقع یک وب‌سایت فروش مستقیم و بدون واسطه عینک با هزینه کمتر نسبت به بازار به شمار می‌رود. این شرکت توانست هدف یکساله خود را تنها طی یک ماه محقق کند.

پینترست(Pinterest)

پینترست در سال 2010 راه‌اندازی شد که درواقع یک شبکه اجتماعی به شمار می‌رود که به کاربران این امکان را می‌دهد تا بتوانند تصاویر و محتواهای خود را در آن بارگذاری و ذخیره کنند. سهام این شرکت در سال 2019 باارزش اولیه بیش از 13 میلیارد دلار در بورس نیویورک عرضه شد.

اوبر(Uber)

اوبر اپلیکیشن برتری است که کاربران به هنگام استفاده از آن می‌توانند در هرکجا و در هر شرایطی درخواست تاکسی کنند و با هزینه کمتری به مقصد برسند. این اپلیکیشن با استقبال کاربران همراه شد و این شرکت پس از مدتی کوتاهی هدف خود را در زمینه‌های مختلفی همچون تحویل غذا، لجستیک، حمل‌ونقل و … گسترش داد. با راه‌اندازی استارتاپ به هنگام بحران‌های اقتصادی استارتاپ می‌توانید نیازها مردم و مشکلات آن را بسنجید و برای آنها راهکار ارائه کنید. برای تبدیل ایده به واقعیت با شتاب دهنده اکتا تماس بگیرید.

اسکوئر(Square)

اسکوئر شرکت خدمات مالی جمع‌آوری‌کننده اطلاعات و خدمات بازرگانی و همچنین پرداخت موبایلی در سال 2009 توسط جیم مک کلوی تأسیس شد.

از دیگر استارتاپ های موفق می‌توان به موارد زیر اشاره نمود.

ایر بی ان بی(Airbnb)

گروپون(Groupon)

اسلک(Slack)

دراپ باکس(Dropbox)

تی وی لیو(Twilio)

سخن پایانی

بسیاری از شرکتهای استارتاپی با وقوع بحران و رکورد اقتصادی به‌جای ارائه راه‌حل و تأمین نقدینگی شکست را می‌پذیرند و این در حالی است که بیشتر کارفرمایان از دل بحران‌ها و رکوردهای اقتصادی ایده خلاقانه‌ای را ارائه و یک کسب‌وکار نوینی را متناسب با رکورد بازار ارائه می‌کنند که نمونه‌های موفق آن در جهان بسیار زیاد است. به هنگام بروز بحران از ایده و خلاقیت خود استفاده و این دوران را سپری کنید. اگر طراح ایده‌های خلاق هستید و برای رسیدن به آرزوهای خود از هیچ تلاش و کوششی فروگذار نمی‌کنید با ما در استارتاپ استودیو اکتا تماس بگیرید.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *