استارتاپ استودیو چیست؟, چگونه استارتاپ خود را بسازیم, شتاب دهنده, مراحل جذب سرمایه استارتاپ

در استارتاپ چه زمانی به سراغ جذب سرمایه برویم؟

در استارتاپ چه زمانی به سراغ جذب سرمایه برویم؟

یک کسب‌وکار استارتاپی برای گسترش، تولید محصول، بازاریابی و … نیاز به سرمایه دارد. استارتاپ های نوپا به‌طورکلی با بودجه حداقلی که در اختیار دارند تا زمان مشخصی می‌توانند پروژه استارتاپی خود را به پیش ببرند که پس از آن نیاز سرمایه و جذب سرمایه‌گذار دارند. معمولاً یک استارتاپ باید 6 ماه قبل از پایان بودجه و نقدینگی خود اقدام به جذب سرمایه‌گذار کند. البته در یک استارتاپ شما باید به‌گونه‌ای بدرخشید که بجای شما سرمایه‌گذار به سمتتان بیاید. ما در این مقاله به این موضوع که در استارتاپ چه زمانی به سراغ جذب سرمایه برویم؟ خواهیم پرداخت. پس در ادامه مطلب با شتاب دهنده اکتا همراه باشید.

در استارتاپ چه زمانی به سراغ جذب سرمایه برویم؟

هر استارتاپی یک زمان طلایی برای جذب سرمایه دارد. شما بسته به نوع فعالیت استارتاپ خود باید زمان مناسب جذب سرمایه را تشخیص  و اقدام به جذب سرمایه کنید. حداقل 6 ماه قبل از پایان نقدینگی خود به سراغ جذب سرمایه بروید.

آیا همه استارتاپ های نیاز به جذب سرمایه دارند؟

هر فعالتتی نیاز به جذب سرمایه دارد که کارفرمایان به طرق مختلفی این سرمایه را جذب می‌کنند.

بهترین زمان برای جذب سرمایه استارتاپ چه زمانی است؟

بهترین زمان برای جذب سرمایه به هنگام معرفی ایده و تولید انبوه محصول است.

کدام استارتاپ ها نیاز به جذب سرمایه دارند؟

معمولاً آن دسته از استارتاپ هایی که با کمبود منابع و سرمایه مواجه هستند باید اقدام به جذب سرمایه برای توسعه و گسترش ایده نوآورانه خود کنند.

در استارتاپ چه زمانی به سراغ جذب سرمایه برویم؟

یکی از سؤالات رایجی که در ارتباط با جذب سرمایه و مراحل جذب سرمایه استارتاپ ها پیش می‌آید این است که آیا اصولاً جذب سرمایه برای استارتاپ ها مفید است یا خیر؟ آیا همه استارتاپ ها نیاز به جذب سرمایه دارند؟ آیا استارتاپ ها بدون جذب سرمایه نمی‌توانند به پیشرفت و توسعه دست پیدا کنند؟

در پاسخ به این سؤال و سؤالات مشابه از این قرار باید گفت: هستند استارتاپ های که نیاز به جذب سرمایه ندارند  و به صورت بوت اسپرت کار خود را به پیش می‌برند. بیشتر کسب‌وکارهای نوپا چون سرمایه آنچنانی ندارند پس از مدتی با کمبود سرمایه مواجه می‌شوند که برای این منظور ناگزیرند برای پیشرفت سریع پروژه و رقابت با رقبا سرمایه‌گذار جذب کنند. در استارتاپ استودیو چیست انتخاب بهترین زمان برای جذب سرمایه‌گذار از اهمیت بالایی برخوردار است. برای جذب سرمایه بهتر است حداقل 6 ماه قبل از پایان نقدینگی خود مراحل جذب سرمایه استارتاپ را طی و اقدام به جذب سرمایه‌گذار کنید و سرمایه‌گذار را واقف به سرمایه‌گذاری کنید تا برای پیشرفت و گسترش پروژه با کمبود مالی مواجه نشوید.

توجه داشته باشید که جذب سرمایه‌گذار برای استارتاپ فرآیندی منحصربه‌فرد برای آن استارتاپ به شمار می‌رود. به این معنی که هر استارتاپی باید زمان مشخصی را برای جذب سرمایه بسته به بیزنس پلن خود و همچنین محصولی که ارائه می‌کند انتخاب کند؛ به همین دلیل زمان جذب سرمایه هر استارتاپ از استارتاپ دیگر متغیر است. جذب سرمایه که در اصطلاح به آن فاندریزینگ می‌گویند از بخش‌های مهم اکوسیستم کارآفرینی به‌ویژه در استارتاپ های نوپا به شمار می‌رود. زمانی به فکر جذب سرمایه باشید که برای آن برنامه‌ریزی و توجیه مناسبی داشته باشید.

بهترین زمان برای جذب سرمایه استارتاپ

بهترین زمان برای جذب سرمایه استارتاپ

تا کنون با خود اندیشیده‌اید که بهترین زمان در شتاب دهنده اکتا برای جذب سرمایه‌گذار چه زمانی است؟ بیشتر شرکت‌ها نوپا چون کار خود را به تازگی شروع کرده‌اند گمان می‌کنند که وجود سرمایه از همان ابتدا باعث پیشرفت پروژه می‌شود. ولی حقیقت چیز دیگری است چراکه در استارتاپ استودیو چیست؟ برای تمامی کسب‌وکارها فناورانه و نوپا یک زمان طلایی برای جذب سرمایه وجود دارد که اگر درست تشخیص داده نشود و جذب سرمایه دیرتر یا زودتر انجام شود مشکلات عدیدی را برای شرکت نوپا به وجود می‌آورد.

اگر شما به تازگی با ایده خلاقانه استارتاپی راه‌اندازی نموده‌اید و در کارتان پیشرفته ملموسی نکرده‌اند بهتر است نسبت به  مراحل جذب سرمایه استارتاپ اقدام نکنید. چراکه در ابتدا راه با بودجه حداقلی می‌توانید کسب‌وکار خود را به نقطه مطلوبی برسانید. بهترین زمان برای جذب سرمایه هنگام معرفی ایده و تولید انبوه محصول است. در یک استارتاپ شما می‌بایست از سرمایه‌گذار همسو با فعالیت خود بهره ببرید و با شناسایی مشتریان و بازار هدف خیلی سریع به موفقیت دست پیدا کنید. جذب سرمایه ریسک‌های مخصوص به خود را دارد که نباید از آن نیز غافل شد.

نکته‌ای که در این زمینه باید به آن توجه داشت این است که شروع هر فعالیتی هزینه‌بر است. پس می‌بایست از همان ابتدا مشخص کنید چه چگونه می‌خواهید این هزینه‌ها را تأمین کنید و از سوی دیگر برای گسترش کسب‌وکار خود می‌خواهید در کدام مرحله سرمایه مور نیاز را برای استارتاپ جذب کنید.

جذب سرمایه و برنامه‌ریزی برای آن

در استارتاپ استودیو چیست شما نسبت به پولی که از سرمایه‌گذار می‌گیرید مسئول هستید. پس با برنامه‌ریزی درست مراحل جذب سرمایه استارتاپ را دنبال کنید. چراکه اگر بدون داشتن شرایط لازم و برنامه مشخص اقدام به جذب سرمایه کنید با تلف کردن پول و زمان در واقع خود و تیم استارتاپی تان را زیر سؤال می‌برید. پس تا هنگامی‌که ایده‌تان به سرانجام نرسیده و در مراحل ابتدایی هستید و در ارتباط با مشتریان خود به اتفاق‌نظر نرسیده ایده و به آن اطمینان ندارید هرچقدر هم که سرمایه داشته باشید باز به سرانجام مقصود دست پیدا نمی‌کنید. پس بهتر است در این برهه از زمان اقدام به جذب سرمایه نکنید چراکه شکست می‌خورید. توجه داشته باشید که سرمایه اولیه موردنیاز برای استارتاپ باید به‌گونه‌ای باشد که شما حداقل 12 تا 20 ماه بتوانید برای پیشرفت استارتاپ خود از آن استفاده و طی این مدت بی‌نیاز از جذب سرمایه باشید.

جذب سرمایه استارتاپ

جذب سرمایه استارتاپ

برای یک استارتاپ از طرق مختلفی به قرار زیر می‌توانید سرمایه موردنیاز را جذب کنید

 خانواده

در یک استارتاپ شما می‌توانید از همان ابتدای اجرای پروژه از طریق خانواده سرمایه موردنیاز خود را تأمین کنید. خانواده در واقع ساده‌ترین روش جذب سرمایه استارتاپ های کوچک به شمار می‌رود.

دوستان و بستگان

بدون شک دوستان و بستگان از جمله افرادی هستند که در یک پروژه استارتاپی به شما کمک می‌کنند تا بتوانید سرمایه موردنیاز خود را جذب کنید، با جذب سرمایه از طریق دوستان و آشنایان می‌توانید آنها را در سهام شرکت سهمی کنید.

جذب سرمایه از طریق بانک‌ها و نهادهای دولتی

برای جذب سرمایه از طریق بانک‌ها و سایر نهادهای دولتی باید تلاش مضاعفی را انجام دهید تا بتوانید ایده خون را اجرا و پیاده‌سازی کنید. در بیشتر مواقع اگر کسب‌وکار شما هم‌ردیف با برنامه‌های دولتی باشد از طرف دولت کمک‌های برای این منظور اختصاص می‌یابد که وجود چنین برنامه‌هایی کار شما را تسریع می‌کند. البته در این زمینه محدودیت‌های زیادی وجود دارد.

به سراغ افراد سرمایه‌گذار برود

افراد سرمایه‌گذار معمولاً انعطاف‌پذیری بیشتری نسبت به نهادهای دولتی و بانکی دارند و با کمی تلاش و داشتن ایده خلاقانه می‌توانید آنها را مجاب به سرمایه‌گذاری کنید.

شتاب دهنده ‌ها

امروزه شرکت های شتاب دهنده زیادی از کسب‌وکارهای استارتاپی حمایت و سرمایه موردنیاز آنها را تأمین می‌کنند که در این میان شرکت شتاب دهنده اکتا علاوه بر تأمین سرمایه تمامی امکانات مادی و معنوی را برای پیشرفت ایده خلاقانه و نوآورانه در اختیار شما قرار می‌دهد تا شما با خیالی آسوده بتوانید برنامه خود را اجرا کنید.

سرمایه‌گذاری شرکت‌ها

سرمایه‌گذاری شرکت‌ها

سرمایه‌گذاری شرکت‌ها از ایده استارتاپی تان باعث می‌شود تا شما بتوانید از تکنولوژی، امکانات و فناوری‌های آنها استفاده کنید.

و …

 

کدام استارتاپ های نیاز به جذب سرمایه دارند

هر استارتاپی نقشه راه متفاوتی را برای رسیدن به هدف ترسیم می‌کند که در این راه فراز و نشیب‌های زیادی وجود دارد که یک استارتاپ برای تکامل می‌بایست آنها را پشت سر بگذارد. بنابراین نمی‌توان با یک نسخه برای همه استارتاپ ها تصمیم‌گیری کرد. آنچه مسلم است این است که هر استارتاپی برای گسترش، تولید محصول، طراحی ایده و … نیاز به جذب سرمایه دارد که مراحل جذب سرمایه استارتاپ آن متغیر است و افراد به طرق مختلفی این سرمایه را جذب می‌کنند.

 

سخن پایانی در استارتاپ چه زمانی به سراغ جذب سرمایه برویم؟

شما در هر فعالیتی نیاز به جذب سرمایه برای راه‌اندازی و گسترش کسب‌وکار خود دارید. البته در هر استارتاپ یک زمان طلایی برای جذب سرمایه وجود دارد که می‌بایست در آن زمان سرمایه موردنیاز خود را تأمین کنید. برای جذب سرمایه شما نیاز به 6 تا 9 ماه زمان دارید پس به هنگام جذب سرمایه حداقل 6 ماه قبل از پایان نقدینگی به فکر جذب سرمایه باشید. اگر دارای ایده نوآورانه‌ای هستید و نمی‌دانید دقیقاً چطور باید آن را عملیاتی کنید با ما در شتاب دهنده اکتا تماس بگیرید.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *